DE WINNAARS ZIJN GEKEND VOOR DE BMW DRIVING EXPERIENCE IN LAPLAND.

BMW Serenity.
BMW Serenity.
BMW Serenity.

Het is zover, de 6 winnaars van de BMW Driving Experience in Lapland zijn gekend. Deze gelukkige BMW-rijders werden hiervoor door ons persoonlijk gecontacteerd. Benieuwd naar het antwoord op de wedstrijdvraag? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Indien u voor 13 oktober een BMW Winterwielenset bestelde en het juiste antwoord gaf op de schiftingvraag in de video hieronder, maakte u kans op deze fantastische BMW Driving Experience.

Sneeuw, ijs, temperaturen ver onder nul en … een perfect uitgeruste BMW M4 Coupé. Tijdens een BMW Driving Experience in Zweeds Lapland beleeft u de ultieme rijsensaties. We ontvangen u in een luxehotel voor een verblijf van 2 nachten en hebben aan alles gedacht.

Naast de driving stages zorgen we voor entertainment, lekkere en gezonde maaltijden, en een aangename sfeer. We houden de groep klein: maximaal 10 deelnemers. Zo kunnen de instructeurs iedereen persoonlijk begeleiden. Een must voor BMW-rijders die houden van echt rijplezier in een unieke omgeving ver van de bewoonde wereld.

Ook zin in een echte BMW rijervaring?
Klik dan hier om meer informatie terug te vinden over deze en andere BMW Driving Experiences op uw maat.

Volg ons:
Uw BMW Partner helpt u graag verder. Prijzen onder voorbehoud. Btwi, tenzij anders vermeld. Prijzen en aanbod geldig t.e.m. 28/02/2018.
Geef voorrang aan veiligheid - Milieu-informatie en privacy: www.bmw.be