BMW Serenity.

Het onderhoudsprogramma voor de ultieme gemoedsrust.

Verwen uzelf, droom gerust even weg. Uw wagen is in goede handen met BMW Serenity. Dit unieke onderhouds- en herstellingsprogramma helpt u uw servicebudget vooraf precies in te schatten. Voor een vast bedrag per maand dekt het alle kosten voor onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen. Ontdek en vergelijk hieronder de 3 verschillende formules en stem ze volledig af op maat van uw rijgedrag en wagen.


BMW Serenity

Keuze uit 3 BMW Serenity formules:

PURE
  • Onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen
RELAX
  • Onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen
  • + Huurwagen
ULTIMATE
  • Onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen
  • + Huurwagen
  • + BMW Zomer en/of winter sterbanden met garantie, inclusief plaatsing, stockage en wissel


Vergelijking tussen de 3 BMW Serenity formules:

Totale gemoedsrust betekent voor iedereen iets anders. Daarom geven we u graag de keuze. Bepaal zelf welke formule het beste aansluit bij uw rijgedrag en wensen.

  PURE RELAX ULTIMATE
 
Onderhoud
Herstelling
Vervanging slijtage-onderdelen
Huurwagen  
Banden    
Flexibele looptijd
Flexibele betaling
 
Bereken prijs voor uw model
       

Voordelen Serenity:Uw wagen blijft 100% BMW.
Uw BMW Partner onderhoudt en herstelt uw wagen met zorg. Hij gebruikt hierbij de nieuwste technologieën en Originele BMW Onderdelen.
Geen onvoorziene facturen.
U kiest zelf wanneer u betaalt bij BMW Serenity: maandelijks of jaarlijks via domiciliëring of één keer bij aflevering van uw BMW.
Hoge herverkoopwaarde.
Uw BMW Serenity programma is overdraagbaar en blijft lopen tot de kilometer- of looptijdlimiet is bereikt. Hierdoor stijgt de waarde van uw BMW bij herverkoop aanzienlijk.
In geval van een ongeval …
Uw programma loopt probleemloos verder wanneer uw BMW Partner uw wagen na een ongeval herstelt. De kosten van het ongeval worden niet gedekt door BMW Serenity.
Zowel voor particulieren, bedrijven als leasingmaatschappijen.

BMW Serenity is niet geldig voor BMW M modellen en BMW i8. BMW Serenity Relax is niet van toepassing voor de klanten van een BMW 6 Reeks en BMW 7 Reeks, aangezien deze klanten kosteloos een huurwagen ter beschikking hebben via het BMW Club 7 programma. BMW Serenity contracten kunnen afgesloten worden bij de deelnemende BMW Partners in België. Prijzen worden berekend op basis van zelf te kiezen factoren en zijn afhankelijk van het model, de motorisatie, de gekozen looptijd en het aantal kilometers. Prijzen zijn geldig vanaf 13/07/2016 (21% btwi). Contractueel niet bindend document. Intekenen op BMW Serenity kan tot 1 jaar na levering van uw wagen (op voorwaarde dat er nog geen onderhoud heeft plaatsgevonden). Kosten voor carrosserie- en lakherstel zijn niet inbegrepen. Bandenkosten zijn niet inbegrepen in de Serenity formules Pure & Relax. Uw BMW Partner informeert u graag over de aangepaste prijsofferte voor uw wagen, als deze ouder is dan 1 maand. Aangezien specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Voor specifieke informatie over uw BMW kunt u altijd bij uw BMW Concessiehouder of Erkend Service Partner terecht. Onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Het contract loopt automatisch af van zodra de maximale kilometerstand of duurtijd van het contract bereikt wordt. Bij het vroegtijdig bereiken van de maximale kilometerstand, dient de klant, die voor gespreide betalingen gekozen heeft, in één keer de resterende bedragen te betalen.
Meer weten ? Uw BMW Partner helpt u graag verder.